Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Marvel One-Shots


   Τα Marvel One-Shots ανήκουν σε μια σειρά απο μικρού μήκους ταινίες οι οποίες είναι συνδεδεμένες με το Marvel Cinematic Universe (MCU), δηλαδή τις ταινίες οπως το Avengers κ.α. Αυτές οι ταινίες συμβάλουν με επιπλέον πλοκή και στοιχειά στο ολο σενάριο των βασικών ταινιών. Ηταν στα special features των ταινιών όταν κυκλοφορήσαν σε Blu-ray.

Μέχρι τωρα εχουν βγει πεντε τετοια τα οποία είναι

The Consultant (2011)

Οπου έχουμε τον Agent Phil Coulson και τον Agent Jasper Sitwell να συζητάν για το Abomination απ την ταινία του hulk και να αναφέρουν και στον Tony Stark

A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer (2011)

 Πριν απο την ταινια του  Thor ο Phil Coulson εχει σταματήσει σε ενα βενζινάδικο και εκει συμβαίνει ενα αστείο περιστατικό

Item 47 (2012)

 Μετα την ταινια των Avengers,  2 άτομα έχουν βρει ενα οπλο των Chitauri και το χρησιμοποιούν προς όφελος τους .Όμως η  S.H.I.E.L.D. θα τους βρει.

Agent Carter (2013)

Ενα χρόνο μετα τα γεγονότα απο το το πρώτο captain america η agent carter θα εχει μια νεα αποστολή και μετα μια νεα θεση την περιμενει.

All Hail the King (2014)

Ο Trevor Slattery που προσποιούνταν τον Mandarin στην ταινία Iron man 3 ειναι τώρα στην φυλακή. Εκει θα συμβεί ενα γεγονός που θα ανατρέψει αυτο που μας έδειξε η ταινία για τον Mandarin 


Αξιζει να σημειοθει οτι 2 απ αυτες τις μικρου μικους ταινιες ηταν η εμπνευση για το ξεκινιμα των σειρων  Agents of S.H.I.E.L.D. (2013– ) και Agent Carter (2015-)

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οι άξιοι του Mjolnir

  Ένα από τα ισχυρότερα όπλα στο σύμπαν της Marvel είναι το Mjolnir το σφυρί του Thor, το οποίο εχει μια πλειάδα απο μαγικές ιδιότητες. Όπως είναι γνωστο δεν μπορεί ο καθένας να το σηκώσει.

  Θα δούμε μια λίστα απο αυτούς που μπορούν να χουν στην κατοχή τους το σφυρί και να το χειριστούν. Φυσικα μιλαμε για το κυρίως συμπαν της Marvel (Earth-616)



Odin
Ο Odin ήταν ο προκάτοχος του Mjolnir όπου το έδωσε στο γιο του

Donald Blake
Ο Δρ Donald Blake δημιουργήθηκε από τον Odin να είναι το "βάζο" για το γιο του Thor ανάμεσα στους ανθρώπους.

Beta Ray Bill
Ο Beta Ray Bill είναι ένας πρωταθλητής της εξωγήινης φυλής γνωστή ως Korbonites. Μόλις Odin συνειδητοποιεί ότι ο Bill είναι αρκετά άξιος για το Mjolnir, τον έβαλε να μονομαχήσει με τον Thor. Αντί να δώσει τελικά το  Mjolnir του δωσε ενα παρομοιο σφυρί τον Stormbreaker. 

Captain America
Το 1988 στο Mighty Thor # 390, ο Cap ηταν περικυκλωμένος από κακούς. Όλα φαίνονταν χαμενα, αλλά την τελευταία στιγμή,σήκωσε το Mjolnir και αρχίσε να σπαει κεφάλια.

Throg
 Ο Λόκι μετέτρεψε τον Thor σε βάτραχο. Ακόμη και στη μορφή αυτη ο Thor ήταν αρκετά άξιος να σηκώσει το Mjolnir.

Thunderstrike  
Ο Eric Masterson ηταν ένας αρχιτέκτονας φιλος του Thor .Του δόθηκε δικο του μαγεμένο σφυρί , που ονομάζεται Thunderstrike 

Jake Olson
Κατά τη διάρκεια μιας μάχης μεταξύ Thor και Destroyer ο  Jake σκοτώθηκε , ενώ η μηχανή  διακατέχεται από το πνεύμα ενός στρατιωτικού Col. Preston Case, ο Thor αναστήθηκε στο σώμα του Jake .

Red Norvell 
Roger "Red" Norvell αφέθηκε να γίνει Thor μόνο και μονο για να πεθάνει .Ο Odin ήθελε κάποιος άλλος να πεθάνει κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Ragnarok (της προφητείας τέλυος των θεών).

Wonder Man
H Enchantress έδωσε πρόσθετες δυναμεις στον Simon Williams(Wonder Man) μετατρέποντας τον σε ένα θεό. Simon κάλεσε το Mjolnir να τον βοηθήσει να αντισταθεί σαγηνευτικές υποσχέσεις της Enchantress και απελευθέρωσε τους άλλους Avengers, δίνοντας  και το σφυρί πίσω στο Thor.

Awesome Andy
Ενα ανδροειδες που μπορουσε να μιμηθεί όποια ικανότητα και δύναμη όποιου ήθελε. Ετσι μιμήθηκε τον Thor και κατάφερε να κρατήσει το σφυρί του

Air-Walker 
Ηταν και αυτος ενα ειδος ανδροειδους

Storm 
Η storm ειχε και αυτη ενα υποκαταστατο του Mjolnir φτιαγμενο απ τον Loki

    Διαβάστε Περισσότερα