Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Fantastic Four


   Οι Fantastic 4 είναι μια απο τις πιο γνωστές ομάδες υπερηρώων της Marvel και μάλιστα είναι η πρώτη ομάδα που είχε δημιουργηθεί κάνοντας  το ντεμπούτο της σε κομικ το 1961. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οτι λειτουργούν σαν οικογένεια η οποία εχει κάποια δυσλειτουργικά θέματα αλλά είναι αγαπημένη.
    Θα δούμε τι εχει κυκλοφορήσει σχετικά με αυτούς σε ταινίες και σειρές

 Σειρές κινουμένων σχεδίων

Fantastic 4 (1967) 
Ηταν και η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη σε χαρακτήρες της Marvel, έτρεξε για 20 επεισόδια μιας σεζόν.

Η δεύτερη σειρά που λεγόταν και The New Fantastic Four κρότησε και αυτη μια σεζόν με 13 επεισόδια. Εδω αντικατέστησαν τον Human torch με τον H.E.R.B.I.E.

Ακολουθεί μια αρκετά γνωστή σειρά με 2 σεζόν και 26 επεισόδια. Η συγκεκριμένη σειρα μας παρουσίασε αρκετούς υπερηρωες αλλα και υπερκακους και ειχε γενικά καλες ιστορίες.

Τελος εχουμε μια σειρα νεας γενιάς  μιας σεζον των 26 επεισοδίων. Αυτη συνδυάζει σχέδιο δυο και τριών διαστάσεων αλλα και anime

Ταινίες

Ηταν η πρωτη προσπάθεια για να γίνουν ταινία οι τέσσερις φανταστικοί η οποια δεν κατέληξε πουθενά ουτε στο κινηματογράφο ουτε στα βιντεοκλαμπ. Γενικά περα απο τα άσχημα εφε και το ολο στορι ηταν πολυ κακό

Fantastic Four (2005)  
Καθως  ειναι η δεκαετία που εχουμε βομβαρδισμό απο ταινιες της Marvel δεν θα μπορουσε να λείψει και αυτή. Εδω εχουμε τα καλα εφε αλλα και παλι το κοινο δεν ενθουσιάστηκε απο την ταινια για πολλούς και διάφορους λόγους.

 Η συνέχεια της πρωτης ταινιας η οποια επίσης κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα μιας μετριας αποδοσης. Γενικά ομως και οι 2 ταινιες βλεπόταν ευχάριστα παρα τα οσα κακα ειχαν.

Η καινούρια ταινία που αναμένουμε είναι reboot που ισως μας φερει κατι καινούριο. Γενικα οι προσδοκίες όσον αφορά την ταινία ειναι χαμηλες αλλα ποτε δεν ξερεις.

 
Διαβάστε Περισσότερα