Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Χαρακτήρες που δεν δημιουργήθηκαν στα comics εξ αρχης

Άπειροι φοβεροί χαρακτήρες εχουν δημιουργηθεί για τα κόμικ της Marvel οι οποίοι ξεπήδησαν σιγά σιγά σε άλλα μέσα οπως ταινιες,σειρές,παιχνίδια. Υπάρχουν όμως μερικοί από αυτούς που δημιουργήθηκαν πρώτα στα αλλα μέσα και μετά εισήχθησαν στα κόμικς μιας που  θεωρηθήκαν ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Για να δούμε ποιοι είναι αυτοί


Agent Coulson

 

Ο πράκτορας Coulson έκανε την εμφάνιση του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel στο Iron Man. Πριν από αυτό δεν υπήρχε. Έχει γίνει από τότε το πρόσωπο της S.H.I.E.L.D., όχι μόνο στις ταινίες και την τηλεόραση αλλά και στα κόμικς. Η πρώτη του εμφάνιση στο σύμπαν της Marvel Comics ήταν στη μίνι σειρά "Battle Scars". 

Firestar



Η Firestar, a.k.a.Angelica Jones εισήχθη στην κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων του 1981 Spider-Man and His Amazing Friends. Ο χαρακτήρας έγινε αρκετά δημοφιλής για την Marvel για να την φέρει ετσι στον κόσμο των κόμικ. Είχε εισαχθεί στο κόμικ Uncanny X-Men #193 το 1985. Προοριζόταν για να αποκτήσετε το δικό miniseries  και κατέληξε να είναι ένα αρχικό μέλος των New Warriors.


X-23

X-23, γεννήθηκε από τη σειρά X-Men: Evolution. Έχει γίνει από τότε ένα από τους πιο badass γυναικείους χαρακτήρες της Marvel. Είναι η θηλύκι εκδοχή του Wolverine και γρήγορα έγινε μέρος των κόμικς το 2004. Κατέληξε να πάρει τη δική της σόλο σειρά , είχε μπει στους X-Men και στους X-Force, και είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος του καστ Avengers Arena.

 

H.E.R.B.I.E. 

Όταν οι Fantastic Four ήρθαν στην τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα, η Marvel δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Human Torch (επειδή είναι ενας τύπος που όλη την ώρα τυλιγμένος με φλόγα ,και θεωρήθηκε ακατάλληλο για ενα πρόγραμμα για τα παιδιά )  και τον αντικατέστησε με έναν αξιαγάπητο ρομπότ να συμπληρώνει την ομάδα. Η σειρα κράτησε μία σεζόν, αλλά o HERBIE κατάφερε να μπει στα κομικ και υπαρχει ακόμη και σήμερα.


 MORPH



Ο Morph εισήχθη ως ένα νέος χαρακτήρα στη δεκαετία του 1990 στο καρτούν των X-Men. Ο χαρακτήρας βασίστηκε σε εναν παλιό X-Men κομικ χαρακτήρα τον Changeling, αλλά σαφώς είχε μια προσωπικότητα δική του. Κατά τη διάρκεια του Age of Apocalypse, ένας νέος Morph εισήχθη ως μια εναλλακτική εκδοχή του Changeling, αλλά με μια παρόμοια αίσθηση του χιούμορ οπως του χαρακτήρα της σειράς. Αργότερα ειχε πολλές μεταγενέστερες περιπέτειες ως μέρος της πραγματικότητας των Exiles.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου