Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

HULK SMASH


   Αν θέλεις να τσαντίσεις κάποιον, τότε αυτός σίγουρα δεν είναι ο Μπρους Μπάνερ, καθώς η κατάσταση θα γίνει λίγο ζόρικη μετά.
  Ο Χαλκ θεωρείται ο δυνατότερος ήρωας της Marvel απο άποψης φυσικής δύναμης η οποία άλλωστε μεγαλώνει οσο περισσότερο θυμώνει. Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αντι-ηρωας λόγο της συμπεριφοράς του.Είναι εξίσου γνωστός και αγαπημένος στο κοινό οσο και ο Σπάιντερμαν.

 Έχει αποτελέσει αντικείμενο αρκετών τηλεοπτικών προσαρμογών ως πρωταγωνιστής τις οποίες θα δούμε και συγκεντρωμένα

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Ξεκιναμε με το
The Incredible Hulk (1978)
Χρονολογικά η πρώτη προσπάθεια για να ενσαρκώσουν τον Χαλκ στην τηλεόραση.Μια σχετικά συμπαθητική σειρά με 5 σεζον όπου ο Lou Ferrigno υποδύεται τον απίθανο Χαλκ.

Στο ιδιο μηκος κυματος εχουμε και τρεις TV Movie αργότερα με ιδιο πρωταγωνιστή
The Incredible Hulk Returns (1988)
The Trial of the Incredible Hulk (1989)
 The Death of the Incredible Hulk (1990)

  ΣΕΙΡΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

 Η πρωτη animated σειρα
 Hulk (1966)
 Με πολύ απλοϊκό σχεδιασμό ,που ειναι λογικό λόγο εποχής. Η σειρα ειχε 39 μιρκου μηκους επεισόδια, σχεδον 7 λεπτα και ηταν μια σεζον.

Επεται το
The Incredible Hulk (1982)
Η σειρά ηταν για 13 επεισόδια και παιζόταν σε συνδυασμό με το Spider-Man and His Amazing Friends με καθαρές επιρροες απο τα κομικ.

Το 1996 εχουμε το
The Incredible Hulk (1996)
Εδω ο  Lou Ferrigno δίνει την φωνή του στον χαλκ. Στην σειρα ειχαμε πολλα cameo απο ηρωες άλλων σειρών της marvel που παιζόταν τοτε. Με την εισαγωγή της She-hulk η σειρά παίρνει μια άλλη τροπή.

Τελος το πιο πρόσφατο
Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (2013)
Οπου εδω έχουμε τον χαλκ σε μια ομάδα απο Hulks οπου προσπαθούν να συνυπάρξουν και να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που κάνεις αλλος δεν μπορεί. Το γραφικό σχέδιο ειναι πολύ κάλο και γενικά η σειρά βασίζεται και στο κωμικό στοιχείο.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

2 ταινιες που βγηκαν μαζι
Hulk Vs. (2009)
Hulk vs Wolverine και Hulk vs Thor. Δυο εξίσου καλές ταινίες με αρκετές μάχες που δείχνουν πόσο badass ειναι ο πράσινος.

Planet Hulk (2010)
 Το planet hulk ειναι βασισμένο σε μια σειρά κομικ με τίτλο world war Hulk και ειναι η αρχη του. Μια απολαυστική ταινία με ωραίο στόρι που αξίζει

 Iron Man & Hulk: Heroes United (2013)
Οι δυο ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν ενα κοινό εχθρο. Τα γραφικά ειναι ψιλοαπογοητευτικά και δεν η ταινία δεν εξιζει και τοσο

ΤΑΙΝΙΕΣ

τέλος αφήσαμε τις 2 ταινίες
 
Hulk (2003)  
Μια κακη 1η εμφάνιση για μια σοβαρή προσπάθεια που δεν ειχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Δεν υπήρξε κάποια σοβαρή μάχη αλλα τουλάχιστον πήραμε ενα origin

The Incredible Hulk (2008)  
το recast των χαρακτήρων ηταν αναγκαίο οπως και η αναθεώρηση πραγματων και ευτυχώς αυτη την φορά είχαμε ενα καλο αποτέλεσμα. Η ταινία έδωσε στο κοινό αυτο που ζητούσε αν και μπορουσε να τα παει καλυτερα


Κλείνοντας να αναφέρω οτι εχει κανει εμφανίσεις σε πολλες ακόμα ταινίες και σειρές οπως το avengers κτλ και φημολογείται οτι θα βγει και νεα solo ταινια με τον Mark Ruffalo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου