Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D.


Season 1 : 22 επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών
Πρωταγωνιστούν: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain De Caestecker,  Elizabeth Henstridge

 

Το agents of S.H.I.E.L.D. είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγάλει ως τώρα η Marvel. Λαμβάνει χώρα στο Marvel Cinematic Universe αφού μοιράζεται στοιχεία με τις ταινίες που έχουν βγει και στην δημιουργία του έχει συμβάλει ο  joss whedon ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης των Avengers.

Yπόθεση

Ο πράκτορας Phil Coulson συγκεντρώνει μια μικρή ομάδα πρακτόρων της S.H.I.E.L.D. για να χειριστεί παράξενες νέες υποθέσεις. Κάθε περίπτωση θα δοκιμάσει την ομάδα του, στη συνεργασία και την εφευρετικότητα, καθώς προσπαθούν να εργαστούν στην εξεύρεση νεοεμφανιζόμενων υπεράνθρωπων αλλα και αντικειμένων με υπερφυσικές ιδιότητες.

 

Για όσους δεν έχουν δει την σειρά αλλά είναι λάτρεις των ταινιών τοτε συνιστάτε ανεπιφύλακτα να την ξεκινήσουν. Η σειρά ξεκινά μετα τα γεγονότα που συνέβησαν στην ταινία Avengers και μας δείχνει οτι τελικά ο Phil Coulson δεν πέθανε και θα αποκαλυφθεί στην πορεία γιατί. Ενώ γενικά τα πρώτα επεισόδια είναι σε χαλαρούς ρυθμούς, πράγμα που έκανε και πολλούς να ασκήσουν κακή κριτική , στην συνέχεια δίνετε αρκετή έμφαση στην πλοκή των γεγονότων και στην δράση με συναρπαστικές ανατροπές. Δημιουργείτε επίσης ένα μυστήριο σχετικά με πράγματα που αφορούν τους χαρακτήρες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Αυτό που θα σας αρέσει ιδιαίτερα ειναι οτι αποκτά παράλληλη πλοκή και με τις ταινίες thor the dark world αλλα κυρίως με το captain america winter soldier. Έχουμε guest εμφανίσεις όπως Nick Fury , Maria Hill , Sif , Victoria Hand και άλλους, αλλά και παρουσία υπερκακων οπως των deathlok, lorelei , graviton και άλλων.

Η σειρά ανανεώθηκε για 2η σεζον οπου σίγουρα θα δουμε ενδιαφέροντα πράγματα ακόμα. Παρακατω ειναι και το trailer της 1ης σεζον


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου