Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Το ήξερες οτι...




1. Ο Venom, ο εχθρός του Spider-Man ήταν μια δημιουργία ενος φαν των κομικ, την οποία η  Marvel αγόρασε για 220$ .

2. Το 1996, η Marvel και DC comics ένωσαν τα δυο σύμπαντα τους μαζί κάνοντας μια σειρά κομικ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν  χαρακτήρες όπως τον Darkclaw (Batman / Wolverine), το Super Soldier (Superman / Captain America), και Iron Lantern(Green Lantern/Iron Man).

3.  Υπάρχουν ζώα υπερηρωες με δημοσιευμένες ιστορίες  οπως ο Throg και ο Spider-Ham που αντιστοιχούν στους κανονικούς Thor και spider-man.

4. Υπάρχει μια υπερήρωας της Marvel που ονομάζεται Squirrel Girl, η οποία νίκησε μία φορά τον Doctor Doom πλημμυρίζοντας το αεροσκάφος του με σκίουρους.

5. Ο Darth Vader είναι εμπνευσμένο από τον Doctor Doom!

6. Ο Eminem είναι και χαρακτήρας στο σύμπαν της Marvel με ονομα Marshall Mathers III.

7. Ο λόγος για τον οποιο ο Spider-Man δεν ήταν στην ταινία Avengers είναι επειδή η Marvel πούλησε τα δικαιώματα στη Sony.

8. Υπάρχει μια εταιρεία στο σύμπαν της Marvel που ονομάζεται "Damage Control". Ειδικεύεται στον καθαρισμό του χάους που προκαλείτε απο τις μάχες υπερηρώων και κακοποιών.

9. Ο Deadpool της Marvel (Wade Wilson) δημιουργήθηκε αρχικά ως μια παρωδία του Deathstroke (Slade Wilson) της DC. 

10. Εχουν βγει κομικ όπως το Punisher Kills the Marvel Universe και Deadpool Kills the Marvel Universe οπου ο καθένας στο δικο του κομικ σκοτώνει καθε υπερηρωα και υπερκακο της Marvel.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου