Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

TOP 10 των ισχυρότερων

Θα δούμε ενα top 10 των δυνατότερων χαρακτήρων της Marvel βάση εκτίμησης των ικανοτήτων τους και των δυνάμεων τους. Σίγουρα υπάρχουν και πόλοι άλλοι που μπορούν να μπουν στην λίστα αλλά αυτές είναι οι επιλογές που έχω κάνει εγώ. Κάποιοι απ αυτούς είναι ήδη γνωστοί



10) Zeus 

Ο Δίας είναι ο δεύτερος δυνατότερος πατέρας των ουρανών κοντά στο επίπεδο του Odin. Με απίστευτο επίπεδο δύναμης που καταφερε να νικήσει τον hulk πολύ εύκολα.Εχει επίσης την ικανότητα να εκτοξεύει πανίσχυρους κεραυνούς.



9) Odin

Κατεχει την Odin Force, εχει σωματική δύναμη αντίστοιχη του thor , μπορεί να χρησιμοποιήσει μαγεία τηλεμεταφορά και εχει πολλές ακόμα ικανότητες. Η μονή του αδυναμία ειναι ο ύπνος του odin για να επανακτήσει τις δυνάμεις του. Τον είδαμε στις ταινίες του Thor.



8) Galactus

Εχει ως κύρια ικανότητα την POWER COSMIC. Έχει τηλεκίνητικες ιδιότητες και θεϊκή δύναμη ταχύτητα και αντοχή. Καταβροχθίζει πλανήτες για να παίρνει την ενέργεια τους. Τον είδαμε (σχεδόν) στο Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer



7) Death

Ο θάνατος σε μια θηλυκή εκδοχή εχει φυσικά αθανασία ,κατεχει παντογνωσία και παντοδυναμία εχει και αυτος την Power Cosmic και μπορεί να ελέγξει την πραγματικότητα. Ειναι η αγαπημένη του Thanos

 

6) Infinity

 

  Ειναι μια απ τις κοσμικές οντότητες και ειναι η προσωποποίηση σύμπαντος. Mπορεί να χειριστεί το σύμπαν για να πετύχει σχεδόν οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

 

5) Eternity

    Ειναι η προσωποποίηση του χρόνου. Απεριόριστη ικανότητα να ελέγχει τον χρόνο τον χώρο την ενέργεια την ύλη και την μαγεία. Ειναι αδερφός της Infinity.

 

4) The Beyonder

Εχει ψιονικες δυνάμεις μπορει να ελέγξει την πραγματικότητα και εχει μια πλειάδα ακόμα δυνάμεων ,σχεδόν παντοδύναμος.

 

3) Thanos

3ος ο Thanos με infinity gauntlet ομως, ενα γαντι με 6 infinity gems που μπορει να ελέγξει τα πάντα.Ειδαμε ηδη 2 απ αυτα στις ταινιες (το τεσσαρακτιο και ο αιθέρας)Τον είδαμε στο credit scene των avengers και σίγουρα θα τον ξαναδούμε σε επόμενες ταινίες.

 

2) Living Tribunal

Ο ζωντανός κριτής ειναι μια απ τις ισχυρότερες οντότητες του σύμπαντος οπου οι δυνάμεις του είναι απροσδιόριστες.

 

1) The One Above All

  Οπως μάρτυρα και το όνομα του ειναι στην ουσία ο ενας και μοναδικός Θεός τους σύμπαντος και ολων των παράλληλων σύμπαντων της Marvel οπου και το δημιούργησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου